Fortsätt till huvudinnehåll

Sista minuten!

Sommaren har passerat ovanligt lugnt, så här i Coronatider. Antalet bröllop har minskat drastiskt och därmed även antalet bröllopsfotograferingar. Tävlingsbilderna har lyst med sin frånvaro, eftersom alla tävlingar varit inställda. Nu har jag fotograferingsabstinens!

Jag har anpassat min fotografering efter rådande omständigheter. De flesta fotograferingar sker utomhus, på lagom avstånd. Tider finns för både Bröllopsbilder, barnbilder och gymbilder. Dessutom till bra sista-minuten-priser!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Polarbröd - det blev inte som de tänkt sig

Även om jag är mer Skogaholmsfantast eftersom jag bor i Eskilstuna, tycker jag självklart att det är djupt tragiskt att Polarbrödsfabriken brunnit ned. Massor med arbetstillfällen har tillfälligt försvunnit och jag hoppas att de bygger upp anläggningen så fort de kan. Här är Polarbröds nya reklamfilm som skulle pusha för nya maskinparken - värd 150 miljoner. Shit happens brukar man säga. Det stämmer bra i det här fallet. Tragiskt på alla sätt.

Garagefront 2

Då var vi på gång på riktigt. Det gäller att planera dagarna ordentligt om man inte vill bli ståendes med ett vidöppet garage på natten.
Här ovan har jag monterat ned högra dörrparet. Det gick enkelt, men dörrarna vägde väldans mycket. Därefter reglade jag upp i dörröppningen och måttade in var fönstret ska sitta. Planen är att bygga ett rum där fönstret sitter, för övervintrande växter. 
Nu har den ena asfaltboarden kommit på plats, enligt gamla byggsättet. Därefter ska panelen dit utanpå boarden. Vi lägger även lockläkt på en gång.

Renovera lilla altanen 1(5)

Idag fick jag ett tokryck. Häromdagen började jag att olja in trädäcket med Herdins Tjärolja. Burken tog slut efter några plankor och idag har jag fått hem mer olja. Jag skulle precis fortsätta med oljningen, när jag inser att staketet behöver bytas. Du vet känslan när man oljar däcket och inte kommer åt överallt eftersom staketet är ivägen. Hur jag än bär mig åt kommer det att fattas olja där staketet stått. Det är bara att ta tjuren i hornen och montera ned staketet, innan jag går på med oljan. När jag väl kommit så långt inser jag att det dessutom vore snyggare om jag stänger trappstegen, så jag tog restbitar av tryckt virke och byggde för öppningarna. Jag har nu gjort klart trappan, målat svarta sidor och ska olja klart trädäcket ikväll. Fler bilder kommer på nästa inlägg.