Fortsätt till huvudinnehåll

Flyttlasset går

 Hej och hå. Så kan det gå. Vi har krånglat hit och dit med Telia och vårat familjeabonnemang, som smygskenar iväg i pris varje år. Nu är jag trött på det och vi har bestämt oss för att byta leverantör. 


Eiva har haft 3 tidigare och varit nöjd med dem. Hallon är 3 fast billigare, så det kör vi på. Frida har varit försökspilot för att kolla täckningen och det har funkat bra säger hon. 

Trots idogna försök med att få Telia att fatta att de blir av med oss som kund om de inte levererar bättre paketpris åt oss, så var det inte förrän jag sa upp de sista numren som de fattade att jag menar allvar. Första säljaren jag pratade med måste varit en riktig nybörjare, eller hade en bottendag. Den sista killen jag pratade med gjorde i alla fall ett ärligt försök att behålla oss. Men de var inte ens i närheten av Hallons priser.

Att flytta numren från Telia till Hallon är säkert en enkel match - om man inte försöker flytta numret mellan olika ägare :) En uppsägning och ett nytecknande senare så är vi kanske på G snart. Numret jag vill flytta blev låst i och med att jag försökte flytta det utan framgång igår. Vi får se om och när det går att åtgärda. Det ska inte vara enkelt. 

Snart har hela familjen Hallon - förhoppningsvis!

Nästa flytt blir kanske Comhem. Eller så har vi kvar dem. Vi får se.

Kommentarer

 1. Hallå FujiFredrik! Vi är ledsna över att du kommer lämna oss för någon annan och att vi inte kunde hitta ett fint erbjudande åt dig, som passade dig utifrån dina behov. Vi hoppas du kommer bli nöjd hos din nya leverantör och om du skulle ångra dig, så vet du vart vi finns! :)

  Jag får önska dig en underbar tisdag!

  Med vänliga hälsningar

  Fredrik Björn
  Kommunikatör på Telia

  SvaraRadera
 2. Hej Fredrik. Tack för kommentaren. Precis som jag sa till killen hos er jag pratade sist med, så återkommer vi om vår nya leverantör inte levererar. Vi önskar dej med en trevlig fortsättning på veckan!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Polarbröd - det blev inte som de tänkt sig

Även om jag är mer Skogaholmsfantast eftersom jag bor i Eskilstuna, tycker jag självklart att det är djupt tragiskt att Polarbrödsfabriken brunnit ned. Massor med arbetstillfällen har tillfälligt försvunnit och jag hoppas att de bygger upp anläggningen så fort de kan. Här är Polarbröds nya reklamfilm som skulle pusha för nya maskinparken - värd 150 miljoner. Shit happens brukar man säga. Det stämmer bra i det här fallet. Tragiskt på alla sätt.

Garagefront 2

Då var vi på gång på riktigt. Det gäller att planera dagarna ordentligt om man inte vill bli ståendes med ett vidöppet garage på natten.
Här ovan har jag monterat ned högra dörrparet. Det gick enkelt, men dörrarna vägde väldans mycket. Därefter reglade jag upp i dörröppningen och måttade in var fönstret ska sitta. Planen är att bygga ett rum där fönstret sitter, för övervintrande växter. 
Nu har den ena asfaltboarden kommit på plats, enligt gamla byggsättet. Därefter ska panelen dit utanpå boarden. Vi lägger även lockläkt på en gång.

Renovera lilla altanen 1(5)

Idag fick jag ett tokryck. Häromdagen började jag att olja in trädäcket med Herdins Tjärolja. Burken tog slut efter några plankor och idag har jag fått hem mer olja. Jag skulle precis fortsätta med oljningen, när jag inser att staketet behöver bytas. Du vet känslan när man oljar däcket och inte kommer åt överallt eftersom staketet är ivägen. Hur jag än bär mig åt kommer det att fattas olja där staketet stått. Det är bara att ta tjuren i hornen och montera ned staketet, innan jag går på med oljan. När jag väl kommit så långt inser jag att det dessutom vore snyggare om jag stänger trappstegen, så jag tog restbitar av tryckt virke och byggde för öppningarna. Jag har nu gjort klart trappan, målat svarta sidor och ska olja klart trädäcket ikväll. Fler bilder kommer på nästa inlägg.