Fortsätt till huvudinnehåll

FOTO

Som de flesta känner till så driver jag fotoverksamheten FujiFredrik. Jag utför fotograferingar åt privatpersoner och företag. Här kommer en kort sammanfattning av mina fototjänster. Kontakta mig gärna om du är intresserad av en fotografering!

Bröllop
Jag fotograferar ett antal bröllop varje år. Jag har kapacitet att fotografera både små och stora bröllop. Jag har tillgång till bra kameror och objektiv, blixtar, drönare, och till och med rökmaskin om det skulle vara aktuellt. Jag gillar att vara kreativ och tänka utanför boxen när jag fotograferar.
Kontakta mig i så god tid som möjligt om du vill boka tid för bröllopsfotografering!

Gym- och Fitness
En lite annorlunda nisch jag kör är bilder på Bodybuilding och Fitnesstävlingar. Jag brukar framförallt vara på tävlingarna i Stockholm; SM, Better Bodies Challenge och Luciapokalen. Jag kör även privata fotograferingar med min portabla studio vid behov. Självklart ska dagsformen  dokumenteras på ett så bra sätt som möjligt.

Barnfoto
Var tid i ditt barns eller barnbarns liv är unik. Bevara den med mina fina bilder. Jag fotograferar gärna utomhus, till exempel på gräsmattan eller sandstranden. Jag är ute efter att fånga barnens naturliga jag, så det blir ofta en lekfull fotografering, gärna med lite hjälp av föräldrarna ibland.

Djurfoto
Jag är själv både hund- och kattägare, så det har blivit en hel del djurbilder med åren. Självklart ska husdjurens härliga liv avbildas och ramas in på finväggen.

När fotograferingarna väl är klara väljer ni själva om ni vill ha de högupplösta digitala bildfilerna eller om ni vill beställa förstoringar, canvas, tackkort eller album via mig. Se sidan priser för mer detaljerade uppgifter.

Länk till min hemsida med prisuppgifter

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Polarbröd - det blev inte som de tänkt sig

Även om jag är mer Skogaholmsfantast eftersom jag bor i Eskilstuna, tycker jag självklart att det är djupt tragiskt att Polarbrödsfabriken brunnit ned. Massor med arbetstillfällen har tillfälligt försvunnit och jag hoppas att de bygger upp anläggningen så fort de kan. Här är Polarbröds nya reklamfilm som skulle pusha för nya maskinparken - värd 150 miljoner. Shit happens brukar man säga. Det stämmer bra i det här fallet. Tragiskt på alla sätt.

Garagefront 2

Då var vi på gång på riktigt. Det gäller att planera dagarna ordentligt om man inte vill bli ståendes med ett vidöppet garage på natten.
Här ovan har jag monterat ned högra dörrparet. Det gick enkelt, men dörrarna vägde väldans mycket. Därefter reglade jag upp i dörröppningen och måttade in var fönstret ska sitta. Planen är att bygga ett rum där fönstret sitter, för övervintrande växter. 
Nu har den ena asfaltboarden kommit på plats, enligt gamla byggsättet. Därefter ska panelen dit utanpå boarden. Vi lägger även lockläkt på en gång.

Renovera lilla altanen 1(5)

Idag fick jag ett tokryck. Häromdagen började jag att olja in trädäcket med Herdins Tjärolja. Burken tog slut efter några plankor och idag har jag fått hem mer olja. Jag skulle precis fortsätta med oljningen, när jag inser att staketet behöver bytas. Du vet känslan när man oljar däcket och inte kommer åt överallt eftersom staketet är ivägen. Hur jag än bär mig åt kommer det att fattas olja där staketet stått. Det är bara att ta tjuren i hornen och montera ned staketet, innan jag går på med oljan. När jag väl kommit så långt inser jag att det dessutom vore snyggare om jag stänger trappstegen, så jag tog restbitar av tryckt virke och byggde för öppningarna. Jag har nu gjort klart trappan, målat svarta sidor och ska olja klart trädäcket ikväll. Fler bilder kommer på nästa inlägg.